Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Inlooplunch Harmelen wint prijs en 3.000 euro

Logo Inlooplunch Harmelen De Vereniging Inlooplunch Harmelen heeft de tweede prijs gewonnen bij de stemmenactie van het ING Nederlandfonds. Daar hoorde ook een geldbedrag bij van drieduizend euro...

Het ING Nederlandfonds ondersteunt maatschappelijke projecten die mensen in Nederland vooruit helpen. Na de eerste aanmelding bij het fonds volgde een voorselectie. De Inlooplunch zat uiteindelijk bij de vijf geselecteerde projecten, waarna door het winnen van stemmen de eindrangschikking is bepaald. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op een ING-kantoor in Nieuwegein afgelopen zaterdag werd de einduitslag bekend gemaakt. De vrijwilligers van de Vereniging Inlooplunch Harmelen organiseren iedere donderdag een contactmoment voor alleenstaande/eenzame ouderen in Het Trefpunt in Harmelen. De gasten ontmoeten andere alleenstaanden en er ontstaan tijdens de lunch vaak afspraken voor later in de week. Hierdoor komen de mensen weer vaker de deur uit en fleuren zichtbaar op.

11 inlooplunch

Foto: PR

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties