Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Campagneteam SGP deelt mandarijnen uit

Logo SGP De SGP voerde zaterdag in Woerden campagne voor de provinciale Statenverkiezingen door onder meer mandarijnen uit te delen. In een regio-tour door het westen van de...

provincie Utrecht door het campagneteam werd de streekmarkt bezocht. Het gezelschap werd verwelkomd door Simon Brouwer, fractievoorzitter voor de ChristenUnie/SGP in Woerden. Campagneleider Frans Hazeleger legde uit dat zijn partij staat voor een gezonde provincie Utrecht. “Dat wil je ook laten zien in wat je uitdeelt. Daarom naast het gezonde verhaal in de flyer ook een gezond presentje: een mandarijn!”, vertelt Hazeleger. Brouwer drukte de SGP-ers op het hart dat de ruimte voor bedrijvigheid van Woerden afhankelijk is van de provincie. Volgens hem heeft zijn partij zich hier de afgelopen periode voor ingezet. Hij zei erop te vertrouwen dat dit ook de komende periode gebeurt.

 11 sgpI

 Foto's: SGP

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties