Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Vijf locaties onderzocht voor nieuw bedrijventerrein

Logo Polder B&W van Woerden laat vijf locaties onderzoeken op geschiktheid om te worden ingericht als bedrijventerrein. De gemeenteraad droeg zelf het werklint Nieuwerbrug en de...

Parallelweg-West aan. Beiden liggen aan de westkant van Woerden. Verder worden een stuk grond langs de recreatieplas, langs de zuidelijke randweg en bij de Putkop in Harmelen onderzocht. Die terreinen zijn door B&W aangewezen.

Een door Inwonersbelangen, Fractie Bakker en de SP ingediend voorstel voor een bedrijventerrein langs de nog aan te leggen westelijke randweg kreeg geen meerderheid. Naar verwachting beslist de gemeenteraad september of oktober waar het nieuwe bedrijfsterrein wordt aangelegd.

 
 
 
 

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties