Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Ook Woerdenaren naar klimaatmars

Logo demonstratieEen groep van ca 15 inwoners van de gemeente Woerden heeft deelgenomen aan de klimaatmars in Amsterdam. De mars werd georganiseerd door Milieudefensie.

Die organisatie spreekt van een massale opkomst. Naar schatting 40.000 mensen hebben de regen en kou getrotseerd en liepen volgens de milieuorganisatie mee voor een eerlijk én effectief klimaatbeleid.

Onder de Woerdenaren was ook Jelle Ypma. Hij noemt de mars ook voor Woerden inspirerend als het gaat om het halen van de klimaatdoelen. De mars in Amsterdam voerde van de Dam naar het Museumplein. Voorafgaand waren er muziekoptredens en een minicollege klimaatverandering, verzorgd door Heleen de Conick. Zij is klimaatwetenschapper en hoofdauteur bij het wetenschappelijke VN-klimaatpanel.

Foto's: PR

  • IMG_85671
  • IMG_8569
  • IMG_8570
  • IMG_8573
  • IMG_8576

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties