Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Mogelijk minder vliegverkeer boven Woerden

Logo Vliegtuig De komende tijd is er mogelijk minder vliegverkeer boven Woerden. Dat komt doordat de Zwanenburgbaan vanwege onderhoudswerkzaamheden...

niet wordt gebruikt. Een woordvoerder zegt tegen RPL dat, doordat er andere banen worden gebruikt, er kans bestaat op minder vliegtuigen die boven Woerden de landing inzetten of net zijn gestart.

Inwoners van omliggende gemeenten van de nationale luchthaven zijn per brief van de werkzaamheden op de hoogte gebracht. Dat is voor het eerst. In het verleden werden werkzaamheden via de media aangekondigd maar werd dat volgens Schiphol door te weinig mensen opgepikt. Dat leidde dan vervolgens tot meer klachten dan gewoonlijk.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties