Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Langer schenken bij jongerensociëteiten

Logo BierDe bars van de jongerensociëteiten in de gemeente Woerden mogen in het weekend alsnog een uur langer open blijven. Het voorstel van de VVD dat in eerste instantie niet ...

op steun van de gemeenteraad kon rekenen, is na wat aanpassingen, alsnog aangenomen. De schenktijden worden in het weekend verlengd van 01.00 naar 02.00 uur 's nachts. In een eerdere versie van het VVD-voorstel ging het nog om culturele para-commerciële instellingen in het algemeen. Dat is in het nieuwste voorstel aangepast naar 'jongerensociëteit met podiumfunctie'.

In de praktijk betekent dat een aanpassing van de schenktijden voor K'77 in Woerden, de Bijn in Kamerik en Crespon in het Harmelense Dezibel. Met deze maatregel is rekening gehouden met de wens van de Woerdense horeca-ondernemers en kunnen er voor jongeren passende activiteiten worden aangeboden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties