Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Doutzen Elting voorleeskampioen 2019

Logo VoorleeswedstrijdDoutzen Elting uit groep 8 van de Johan Frisoschool in Woerden is de winnaar geworden in de regioronde van De Nationale Voorleeswedstrijd 2019. ‘Alsof Doutzen nooit iets anders doet.

Ze leest heel makkelijk, zelfs de moeilijke woorden uit haar boek,’ luidde het oordeel van de jury. De wedstrijd was georganiseerd door Bibliotheek Het Groene Hart in Woerden. Schoolkampioenen van 18 basisscholen deden mee aan de regioronde. Allemaal leerlingen uit groepen 7 en 8 uit Harmelen, Woerden, Montfoort, Oudewater, Linschoten en Zegveld.

Doutzen Elting gaat als voorleeskampioen van Het Groene Hart door naar de provinciale ronde in april in Nieuwegein. De voorleeskampioenen van elke provincie treffen elkaar tenslotte tijdens een groots opgezette finale in mei in de Schouwburg van Amstelveen.

Foto: Groene Hart Bibliotheek

11 doutzen

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties