Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

2.300 handtekeningen tegen bedrijventerrein Voortuin 2

Logo Natuurplas CattenbroekRuim 2.300 mensen hebben een petitie ondertekend tegen de aanleg van een bedrijventerrein tussen de A12 en de recreatieplas in Woerden. Woordvoerder...

Gijs van ‘t Hof bood de petitie tijdens de raadsvergadering aan. Hij hield de raad voor dat in een eerdere vergadering door de politieke partijen is toegezegd rekening te willen houden met noodzakelijk draagvlak. Verder zei Van ’t Hof dat de plannen voor een nieuw bedrijventerrein in geen enkel verkiezingsprogramma stonden en ook niet voorkomen in bestemmingsplannen.

Verantwoordelijk wethouder Arjan Noorthoek zegt in een reactie met de bezwaarmakers in gesprek te willen. Overigens is er nog geen zekerheid over de aanleg van het terrein langs de A12. Er lopen ook onderzoek naar vier andere locaties.

  • _DSC1585
  • _DSC1586
  • _DSC1591
  • _DSC1593
  • _DSC1594
  • _DSC1596

Foto's: Anno Visser

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties