Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Intertoys in Woerden blijft open

Logo IntertoysIntertoys Woerden blijft open. De Woerdense vestiging is er één van de ruim 200 die open blijven. De failliete speelgoedketen is overgenomen door de Portugese ...

speelgoedspecialist Green Swan. Vorige maand bleek dat Intertoys sterk te lijden heeft van internetaankopen en prijsvechters als en Action. Ruim 90 zaken gaan dicht.

In onze regio sluiten onder meer winkels in Mijdrecht, Kanaleneiland Utrecht, Gouda en Schoonhoven. Green Swan nam eerder al Toys 'R' Us, Maxi Toys en de Bart Smit-winkels in België over. Het bedrijf heeft aangekondigd onder meer escaperooms voor kinderen in de Intertoys winkels te willen maken.

Foto: Archief RPL

09 intertoys

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties