Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

AWP: meer aandacht voor waterkwaliteit

Logo Algemene waterschapspartij AWPAls het aan de Algemene Waterschapspartij (AWP) ligt moet er veel meer aandacht worden besteed aan de kwaliteit van het water in de stad. Om dit duidelijk te maken, heeft de ...

lijsttrekker voor de partij deze week in Leidsche Rijn een watermonster genomen. De AWP, met Woerdenaar Jaap Verweij als kandidaat voor de waterschapsverkiezingen van 20 maart a.s. streeft ernaar dat rivieren, sloten en het water in steden zoals Woerden weer helemaal schoon worden. Water moet nog beter gezuiverd worden. Zo kunnen er nog meer grondstoffen worden terug gewonnen in de rioolwaterzuiveringsinstallaties.

De AWP is voorstander van het nemen van maatregelen om watervervuiling te voorkomen. De partij wil betere afspraken maken met de land- en tuinbouw en biologische boeren juist korting geven op de bijdragen in de kosten van het waterbeheer.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties