Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Schone lantaarnpalen in Molenvliet

Logo SamenwerkingsunieIn opdracht van de gemeente Woerden voeren de medewerkers van De SamenwerkingsUnie schoonmaakwerkzaamheden uit aan de masten van de openbare verlichting.

Op dit moment wordt de wijk Molenvliet onder handen genomen. In de loop van dit jaar komen nog meer wijken in aanmerking voor een schoonmaakbeurt van de lantaarnpalen. Om de openbare ruimte op orde te houden wordt er regelmatig onderhoud gepleegd in de wijken door medewerkers van de SamenwerkingsUnie, een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt en ontwikkelt naar zelfstandig werken op de arbeidsmarkt. Met hun schoonmaakwerkzaamheden wordt de buitenruimte in Woerden steeds een beetje mooier, schoner en veiliger.

Foto: Gemeente Woerden – Schoonmaker van lantaarnpalen aan het werk

10 schoonmaak

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties