Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Basisscholen Molenvliet houden open huis

Logo OpenDe vijf basisscholen in de wijk Molenvliet organiseren samen met KMN Kind en Co op woensdagmorgen 20 maart voor de zesde keer een gezamenlijke open dag voor geïnteresseerde ouders.

Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen tussen 9.00 en 12.00 uur op de Molenwiek, de Achtsprong, de Johan Frisoschool, de Constantijnschool en de Franciscusschool komen kijken hoe de school er van binnen uitziet.
Men kan er vrijblijvend binnen lopen, zich oriënteren en vragen stellen.

Op elke school is iemand aanwezig om ouders en hun kind te ontvangen en om de school te laten zien. Op 11 oktober wordt er opnieuw een open dag georganiseerd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties