Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Gemiddeld inkomen in Waterrijk het hoogst

Logo Geld 3Van alle wijken en kernen in de gemeente Woerden is het gemiddelde inkomen in de wijk Waterrijk, met ruim 33.000 euro per jaar, het hoogst. Het inkomen in het Schilderskwartier ...

is daarentegen, met bijna 23.000 euro per inwoner, aanzienlijk lager. Het gemiddelde inkomen van de gehele gemeente Woerden komt uit op 26.400 euro per Woerdenaar. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Op de website allecijfers.nl zijn alle gegevens te raadplegen.

Van de drie bij de gemeente Woerden behorende dorpen wordt in Harmelen, met bijna 27.000 euro, het meest verdiend. In Zegveld komt dit uit op ruim 24.000 en in Kamerik op ruim 25.000 euro per inwoner per jaar.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties