Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Stationsplein naar Klépierre niet gewenst

Logo Stationsplein UtrechtVerschillende oppositiepartijen in de Utrechtse gemeenteraad zijn tegen de overdracht van het gloednieuwe Stationsplein aan vastgoedbedrijf Klépierre. Het evenemententerrein ...

onder het bollendak op Hoog Catharijne lijkt in erfpacht naar Klépierre te gaan. Ook de fractie van D66 in Utrecht heeft bedenkingen over het besluit van eigen wethouder Victor Everhardt. D66 vindt dat nu andere marktpartijen en organisaties worden uitgesloten van gebruik van hetzelfde plein.

Bovendien zijn voor de partij de huidige afspraken over bijvoorbeeld versterkt geluid nog wat te vaag. De partij zou de duur van een overeenkomst ook graag beperken en het demonstratierecht zou moeten blijven. Ook GroenLinks vindt de duur van de afspraken onwenselijk, maar respecteert wel de in het verleden gemaakte afspraken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties