Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

FNV acties in Woerden voor een goed pensioen

Logo FNV1Leden van de vakbond FNV gaan op maandag 18 maart in het hele land de straat op om actie te voeren voor een goed pensioen. Ook in Woerden zullen leden van het ...

netwerk FNV Groene Hart in winkelcentra en op markten aandacht vragen voor goede pensioenafspraken. Dit doen ze op verschillende dagen, onder meer ook op zaterdag 16 maart. Dan is er een politieke markt waar men politici over dit onderwerp aan de tand kan voelen.

De FNV wil dat iedereen op tijd moet kunnen stoppen met werken, en moet kunnen rekenen op een fatsoenlijk inkomen. Daarbij wenst de vakbond dat de AOW-leeftijd op 66 jaar wordt bevroren en de fiscale boete op eerder stoppen wordt geschrapt. Men wil een pensioen voor iedereen, ook voor flexwerkers en ZZP'ers.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties