Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Verheul-vierling ziet Abraham

Logo 50De bekende Verheul-vierling uit Bodegraven heeft deze week Abraham gezien. Op 5 maart was het vijftig jaar geleden dat Peter, Rinke, Marcel en Yvonne Verheul ter wereld kwamen ...

in het Algemeen Ziekenhuis te Woerden. Het was in 1969 de derde vierling die ooit in Nederland is geboren. Deze bijzondere verjaardag werd thuis gevierd bij Yvonne, die in Woerden woont. Haar drie broers wonen in Creijl, Hoenderloo en Dordrecht. Ze zien elkaar nog regelmatig om hun verjaardagen te vieren. Hun 84-jarige moeder Corrie woont nog steeds in Bodegraven.

De geboorte van de vierling was destijds wereldnieuws. In één klap was de familie Verheul beroemd en werd het gezin uitgebreid van drie naar zeven kinderen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties