Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Presentatie nieuwe elektrische bussen

Logo U OVHet openbaar vervoer in de stad en provincie Utrecht wordt aanmerkelijk stiller en schoner. Nieuwe elektrische bussen gaan op drie stadslijnen rijden en in de...

streekdienst van U-OV. Gedeputeerde Dennis Straat en Gerrit Spijksma, algemeen directeur van Qbuzz, presenteerden de nieuwe elektrische bussen. In de stad Utrecht gaan 35 gelede bussen rijden van 18 meter lengte, met voldoende capaciteit voor ruim 130 reizigers per rit. Vanaf begin 2020 zet U-OV voor het eerst ook nieuwe elektrische bussen van 12 meter in voor het openbaar vervoer in de regio Utrecht.

De nieuwe elektrische bussen worden mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Utrecht die daarvoor een subsidie van 5 miljoen euro beschikbaar heeft gesteld.

Foto: Provincie Utrecht- Nieuwe elektrische bussen voor Utrecht

10 bussen

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties