Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Voetbalshop levert tenues Curaçaose elftal

Logo Voetbalshirt CuracaoHet Woerdense bedrijf Voetbalshop.nl en Nike hebben gisteren het nieuwe officiële tenue van het nationale voetbalelftal van Curaçao online onthuld.

Tot nu toe waren de nationale tenues van het eiland voor de vele supporters (met name op Curaçao en in Nederland) nauwelijks verkrijgbaar.

Sinds Curaçao een status aparte kreeg en een autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden werd, is het weer lid van de FIFA. De Curaçaose Voetbal Bond heeft recent een ambitieuze koers ingezet. De nationale ploeg van Curaçao wil evenals in 2017 opnieuw de Gold Cup winnen. Dat zou de eerste stap moeten zijn richting kwalificatie voor het Wereldkampioenschap in Qatar 2022.
En dat allemaal in een voetbal-outfit afkomstig uit Woerden.

Foto: PR- Het thuistenue voor de nationale voetbalploeg van Curaçao

10 curacao

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties