Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Activiteiten rioolwaterzuiveringsinstallatie

Logo Rioolwaterzuivering WoerdenAanstaande zaterdag is de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Nieuwegein/IJsselstein open voor publiek. Er zijn diverse activiteiten, waaronder een rondleiding die laat zien hoe...

het zuiveren van afvalwater in zijn werk gaat op een energie-neutrale manier. Dat betekent dat de energie die nodig is om het water te zuiveren uit het afvalwater zelf afkomstig is.

Ook is er een NAP-klimwand die ruim zeven meter hoog is. Dat is te vergelijken met het niveau waarop Nederland onder de zeespiegel ligt.

Verder kan er een wandelexcursie gemaakt worden langs de Lekdijk en is er een plastic soup snorkelspel om microplastics onder een microscoop te ontdekken.

Op dezelfde dag is er een verkiezingsmarkt waarop de tien politieke partijen, die meedoen aan de waterschapsverkiezingen op 20 maart, zich presenteren.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties