Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Opruimwerkzaamheden De Schulenburch

Logo Asfalteren 2De opruimwerkzaamheden nabij De Schulenburch in Kamerik zijn in volle gang. Het asfalt is gefreesd en verwijderd en ook de bestaande begroeiing...

heeft plaatsgemaakt.

De werkzaamheden zijn nodig zodat het openbaar gebied rondom De Schulenburch en het nieuwe scholencluster opnieuw kan worden ingericht.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Er wordt een compleet nieuwe inrichting gemaakt met parkeerplaatsen, drie camperparkeerplaatsen en er wordt nieuw groen geplant.
Ook wordt er een nieuw gescheiden riolering aangelegd, nieuwe verharding en nieuwe openbare verlichting geplaatst.

Het gehele openbare gebied wordt op een duurzame ondergrond aangelegd, met licht ophoogmateriaal. Firma Kleywegen uit Woerden verwacht de werkzaamheden af te kunnen ronden gelijktijdig met de oplevering van de school.

De planning is om dit in oktober te doen, zodat de scholen na de herfstvakantie 2019 via de nieuw aangelegde openbare ruimte hun nieuwe gebouw kunnen betreden.

Foto: Gemeente Woerden – Opruiming bij de Schulenburch
10 schulenburg

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties