Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Gulle gift krijgt bestemming

Logo DierenhulpverleningStichting Dierenhulpverlening Woerden gaat zes nieuwe veiligheidsjassen voor de medewerkers van de dierenambulance aanschaffen van het...

bedrag dat onlangs door Specsavers geschonken is.

Mechtild Stavenuiter, voorzitter van de stichting, zegt dat de huidige jassen meer dan tien jaar oud zijn en waardoor de reflectiestrepen niet meer goed zichtbaar zijn. Dat is een vereiste, want de medewerkers staan in weer en wind buiten en moeten veilig hun werk kunnen doen.

Aangezien het zeer dure jassen zijn, is de gift van Specsavers zeer welkom. De voorzitter vertelt dat de stichting zeven dagen per week, 24 uur per dag draait op 220 vrijwilligers, die werkzaam zijn op de meldcentrale, de dierenambulance en het asiel.

Toch kan de stichting altijd nog meer vrijwilligers gebruiken.

Foto: Specsavers - Gulle gift voor Stichting Dierenhulpverlening Woerden

10 dierenhulp

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties