Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Werkzaamheden Wittevrouwensingel

Logo wegwerkzaamheden3De gemeente Utrecht pakt de Maliesingel (van de kruising met de Maliebaan tot de Nachtegaalstraat) en de Wittevrouwensingel (van kruising met Kruisstraat tot de...

Vaaltbrug) aan. Het wordt mooier, veiliger en ruimer voor fietsers en voetgangers.

In oktober vorig jaar zijn de werkzaamheden begonnen en de verwachting is dat eind mei alles klaar is. Inmiddels is het werk aan de Maliesingel afgerond.

Vanaf 4 maart is de rijbaan van de Wittevrouwensingel, tussen de Vaaltbrug en parkeergarage Grifthoek afgesloten voor verkeer en kunnen automobilisten en fietsers de omleidingsroute volgen.

Vanaf 22 april wordt gewerkt aan de kruising met de Kleine Singel. Voetgangers kunnen er in alle fasen door. De bus rijdt tijdelijk niet over de Wittevrouwensingel. De haltes Wittevrouwenbrug en Kleine Singel vervallen daarom.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties