Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Bezwaarmakers Hof van Harmelen: wij worden niet gehoord

Logo Woningbouw Een aantal inwoners van Harmelen voelt zich niet gehoord als het gaat om de inspraak over de plannen voor de bouw van de Hof van Harmelen. Ze maken bezwaar tegen...

het aantal woningen, de verkeersafwikkeling en de gevolgen voor de privacy. Ze zeggen het idee te hebben dat burgemeester en wethouders zich niets van de kritiek aan trekken, maar doorgaan op de ingeslagen weg.

In de loop der tijd hebben meerdere bewonersgroepen in Harmelen zich verenigd met als doel de gemeente duidelijk te maken dat het nieuwbouwplan in deze vorm volgens hen ongekend grote problemen met zich meebrengt.

Bewonersgroep Meerkoet zegt bijvoorbeeld dat de bewoners in Harmelen opkomen voor hun dorp. Zij willen het niet lukraak laten volbouwen voor bewoners van de randgemeentes. Kleinschalige bouw voor eigen inwoners is volgens hen prima.

In een reactie op de kritiek zegt verantwoordelijk wethouder De Weger dat er wel naar de bezwaren wordt geluisterd en dat er bij het maken van de plannen zo veel als mogelijkrekening is mee gehouden.

 


Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties