Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Medewerkers distributiecentrum Jumbo onder druk gezet

Logo Jumbo Medewerkers van het distributiecentrum van Jumbo in Woerden zouden onder druk worden gezet om een arbeidsvoorwaardenovereenkomst...

te ondertekenen.
De vakbonden FNV en CNV zeggen daarover signalen te hebben ontvangen. Om die reden is door de bonden een meldpunt geopend.

Jumbo besloot vorig jaar om eigen arbeidsvoorwaarden door te voeren in plaats van de cao. Alle werknemers moeten daarom een formulier ondertekenen waarin ze verklaren akkoord te gaan met de arbeidsvoorwaarden.

FNV-bestuurder Ali Aklalouch zegt in RPL Actueel dat er zelfs sprake is van pesterijen om de ondertekening af te dwingen. In een reactie zegt Jumbo zich niet in de beweringen van de bonden te herkennen.

Volgens het bedrijf is leidinggevenden uitdrukkelijk gevraagd om zo zorgvuldig en objectief mogelijk de voor- en nadelen van de arbeidsvoorwaardenregeling uit te leggen.


Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties