Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Genomineerden Sterkste Schakel

Logo Prijs1Zeven bedrijven uit Bodegraven zijn dit jaar genomineerd voor de Sterkste Schakel Trofee 2019. Deze trofee is de Rijnlandse ondernemingsprijs die eenmaal per jaar wordt...

uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming uit de regio.

De genomineerden zijn: AKN Afwerkvloeren, Autoservice Gijs van Dam, bergingsbedrijf Roy van Rijswijk, LOK Techniek, Regiomakelaar, Ton Scheerder, Promo & Gifts en de Zwammerdam Groep.

De Sterkste Schakel Trofee wordt op 15 maart voor de zestiende keer uitgereikt. De genomineerden maken ook kans op de publieksprijs. Tot en met 14 maart is er gelegenheid tot stemmen op de diverse bedrijven. De uitslag hiervan zal ook op 15 maart bekendgemaakt worden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties