Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Beheer Uithoflijn naar provincie

Logo UithoflijnAannemer BAM heeft het beheer van het bouwterrein van de Uithoflijn overgedragen aan de provincie en het trambedrijf van de provincie Utrecht. De door vertragingen...

en kostenoverschrijdingen geplaagde aanleg van de nieuwe tramverbinding moet in december gereed zijn, ruim een jaar later dan oorspronkelijk gepland. Om de trambaan gereed te maken voor ingebruikname is het merendeel van de nieuwe lijn vanaf nu toegankelijk voor de provinciale trambeheerders, inspecteurs en de onderhoudsploeg en storingsdienst van Strukton Rail. De eerste testritten met de nieuwe trams zijn inmiddels gemaakt. De tramlijn in het stationsgebied bij Utrecht CS is momenteel nog bouwterrein.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties