Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Woerden doet mee aan landelijke opschoondag

opschoondagDe gemeente Woerden doet ook dit jaar weer mee aan de landelijke opschoondag op 23 maart. De actie heeft als doel zwerfvuil op te ruimen. Elke schoonmaakploeg die...

dan meedoet krijgt een fruitmand of taart van de gemeente. Groepen die willen meedoen moeten zich voor 16 maart opgeven bij de gemeente. Ze kunnen dan materiaal gebruiken van de gemeente, zoals knijpers en prikkers. Burgemeester Molkenboer vertelt dat verschillende groepen zich al gemeld hebben. Zo gaat de Runnersclub Woerden tegelijk hardlopen en afval opruimen. De hengelsportvereniging doet mee rondom een van de watergebieden. Daarnaast verwacht de gemeente de inzet van de Lionsclub.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties