Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Senioren te gast bij havendagen

Logo Havendag Woerden Dit jaar nodigt de organisatie van de Havendagen Woerden bewoners van Careyn en 't Oude Landt uit om het evenement bij te wonen.

Volgens voorzitter Chris Nieuwpoort wil de organisatie daarmee mensen die aan huis gebonden zijn er meer bij betrekken. Hoeveel bewoners van Careyn en Oude Landt daar gebruik van zullen maken is nog niet bekend.

Ook met een instelling in Linschoten worden gesprekken gevoerd om de havendagen bij te kunnen wonen. Het is de bedoeling dat de bewoners van de instellingen het havenconcert op vrijdagavond kunnen bijwonen.

Voor de havendagen komen allerlei, vooral oudere schepen naar Woerden. Tijdens de dagen zijn er ook op de wal activiteiten die met de scheepvaart te maken hebben. Tegelijkertijd met de havendagen wordt ook het Shantyfestival gehouden. Twee zelfstandige evenementen die elkaar volgens Nieuwpoort enorm versterken. De havendagen vinden in juni plaats.


Foto's: Anno Visser

20170610 AV HAVENDAGEN 11

20170610 AV HAVENDAGEN 15

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties