Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Nog geen duidelijkheid over journalist

vulpen journalist schrijverHet is nog niet precies duidelijk wat de opdracht wordt van een door de gemeente Oudewater aan te stellen journalist. Die journalist zou in eerste instantie een verslag van...

de raadsvergadering voor de IJsselbode moeten maken, maar vanuit de gemeenteraad van het Heksenstadje klinken nu ook geluiden dat er behoefte bestaat aan uitleg van gemeentelijke plannen. Voor de IJsselbode schrijft Trudy Scherpenzeel al een verslag. Zij vreest dat er twee dezelfde artikelen gaan verschijnen als er op de gemeentepagina ook een verslag wordt gepubliceerd. Later deze maand neemt de gemeenteraad van Oudewater een besluit over het plan.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties