Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Boomfeestdag in wijkpark Molenvliet

boomfeestdagVolgende week dinsdag 12 maart gaan kinderen van groep 7 van de Franciscusschool aan de slag voor de jaarlijkse boomfeestdag. Zij gaan in het wijkpark Molenvliet...

een wilgenkoepel vlechten. Ook gaan zij een zogeheten eetbare tuin aanleggen. De eetbare tuin zal onderhouden worden door Ameco, een Woerdens bedrijf dat zich inzet voor de begeleiding van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De tuin en de wilgenkoepel komen op het Rozeneiland. Vertegenwoordigers van het college van B&W zijn van plan om de actie van de kinderen bij te wonen. De kinderen gaan het werk doen samen met hun meester Kees Deijns en krijgen hulp van onder andere InBredius.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties