Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Nieuwe parkeerautomaten in Gouda

Logo ParkerenVanaf 5 maart start in Gouda de vervanging van de parkeerautomaten op straat en de parkeerterreinen. Deze 70 nieuwe automaten hebben beter verlichte schermen.

Ook is er geen ticket achter de voorruit meer nodig door gebruik van kentekenparkeren. Dit gebeurt door de invoer van het kenteken in de parkeerautomaat. De automaten ondersteunen betaalpassen en contactloos betalen.
Na de succesvolle introductie van mobiel betalen voor straatparkeren in 2015 en de digitalisering van de parkeervergunningen en het bezoekersparkeren in 2017, volgt nu de afronding met de vervanging van de oude betaalautomaten. De plaatsing van de nieuwe automaten is op 15 maart afgerond.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties