Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Subsidie afkoppelen hemelwater

afkoppelen regenpijpWethouder Arthur Bolderdijk roept de inwoners van Woerden op om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van wateroverlast bij hevige regenval. Om de bewoners daarbij...

te stimuleren is er ook dit jaar weer een subsidieregeling voor het afkoppelen van hemelwater. Vorig jaar was het beschikbare bedrag niet besteed. Er is dit jaar dan ook nog meer beschikbaar, namelijk in totaal 140.000 euro. De regeling is vereenvoudigd. Zo wordt het voor bewoners gemakkelijker om van de regeling gebruik te maken. Inwoners van Woerden kunnen de subsidie aanvragen na uitvoering van de werkzaamheden. Het college van B&W beslist over de toekenning van het bedrag. De aanvraag moet wel voldoen aan de voorwaarden die zijn vermeld op de website van de gemeente.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties