Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Kom binnen bij bedrijven

logo kombinnenbijbedrijven 2019Tijdens de actieweek ‘Kom binnen bij bedrijven’ van 11 tot en met 16 maart stellen bedrijven hun deuren open voor bezoekers. Werkgevers en werkzoekenden...

kunnen elkaar zo op een laagdrempelige en makkelijke manier ontmoeten. Het bezoek kan zich richten op de invulling van concrete vacatures of om kennis te maken met een bedrijf. Het bedrijf bepaalt zelf de wijze waarop bezoekers worden ontvangen. Bijvoorbeeld door een rondleiding of een presentatie.
Zowel voor de bedrijven als voor de bezoekers kregen veel van de vrijblijvende kennismakingen van vorige edities van ‘Kom binnen bij bedrijven’ een succesvol vervolg. Inmiddels doen al een paar honderd bedrijven mee uit de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

Foto: kombinnenbijbedrijven

10 bedrijven

 

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties