Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Ronde Venen: verschraling zorgaanbod

Logo St Antonius ZiekenhuisHet bericht dat het St. Antonius Ziekenhuis per medio 2020 OK-dagbehandelingen verplaatst van Woerden naar Utrecht en Nieuwegein is slecht gevallen in De Ronde Venen.

Wethouder Marja Becker van Volksgezondheid is niet te spreken over het besluit en de wijze waarop dit tot stand is gekomen. Zij vreest verdere verschraling van het zorgaanbod. Al eerder verdween de Huisartsenpost uit De Ronde Venen. Het besluit van het Antonius is ingegeven door de aanhoudende personeelskrapte, die het volgens het ziekenhuis lastig maakt om de OK-dagbehandeling efficiënt te organiseren op drie locaties.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties