Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Herindeling geen onderwerp van gesprek

Logo George Becht Een gemeentelijke herindeling is geen onderwerp van gesprek. Dat zegt George Becht, wethouder van Woerden en verantwoordelijk voor de ambtelijke samenwerking met Oudewater.

Becht reageerde in het actualiteitenprogramma RPL Actueel op uitspraken van Hendrie van Assem. Die zei onlangs tijdens een debat over de ambtelijke samenwerking dat het nu toch misschien eens tijd wordt voor een herindeling waar meerdere gemeentes bij zijn betrokken. Ook een uitbreiding van de ambtelijke samenwerking met andere plaatsen zoals Montfoort is volgens Becht nog niet aan de orde.

Voor de zomer moet de samenwerking met Oudewater die inmiddels vijf jaar duurt, zijn geëvalueerd. Uit die evaluatie moet duidelijk worden of de samenwerking wordt voortgezet en zo ja of er iets aan de werkwijze moet worden veranderd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties