Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Schoonmaak speeltoestellen

Logo speeltoestelDe gemeente Woerden is gestart met een grote schoonmaak van speeltoestellen. Het werk wordt uitgevoerd door twee aannemers. Als eersten zijn de speeltoestellen...

in Harmelen, Kamerik, Zegveld en Snel & Polanen – Waterrijk  aan de beurt. De speeltoestellen zijn eigendom van de gemeente en dat maakt dat Woerden verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud. Eventuele schades worden door de aannemer bij de gemeente gemeld.

De gemeente Woerden vraagt inwoners die zelf schade willen melden aan speeltoestellen, om contact op te nemen. Later dit jaar worden ook de speeltoestellen in de andere wijken van Woerden schoon gemaakt.

  • _DSC1567
  • _DSC1569
  • _DSC1571
  • _DSC1572
  • _DSC1573
  • _DSC1577

Foto's: Anno Visser

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties