Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Getuigen auto-inbraak Leidsestraatweg gezocht

Logo Politie Hollands MiddenDe politie Woerden is op zoek naar getuigen van inbraak in een auto op de Leidsestraatweg in Woerden. Dinsdag 26 februari werd daar schuin tegenover de coffeeshop...

door twee mannen een auto opengebroken. De eigenaar van de auto betrapte de autokrakers. Tussen hem en de twee mannen ontstond een worsteling. Ondanks dat de politie snel ter plaatse was, wisten de daders te ontkomen op een scooter. Eén van de daders had zwart kroes haar EN droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon. De andere dader was kleiner dan de eerste dader, had een licht getinte huidskleur en droEg ook een capuchon. De scooter waarop de twee vluchtten was een zwarte Gilera Runner. Het signalement luidt:

De scooter:
Gilera Runner; Zwart; Geel kenteken; Zag er oud uit; Geen windscherm of andere accessoires.

Dader 1:
Rond de 30 jaar oud; Ongeveer 190 centimeter lang; Fors/atletisch postuur; Blokkerig hoofd; Licht getinte huidskleur; Half lang kroes haar, wat in zijn gezicht hing; Onverzorgd uiterlijk; Geen gezichtsbeharing; Droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon; Droeg een zwarte broek; Droeg zwarte schoenen; Droeg zwart/bruine handschoenen, deze waren opvallend groot; Sprak accentloos Nederlands; Witte helm in zijn hand.

Dader 2:
15-25 jaar oud; Tenger postuur; Ongeveer 170 centimeter lang; Licht getinte huidskleur; Droeg een capuchon over zijn hoofd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties