Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Van Hartskamp voorzitter Oude Hollandse Waterlinie

Logo Gemeente MontfoortBurgemeester Petra van Hartskamp van Montfoort is benoemd tot voorzitter van de stichting Oude Hollandse Waterlinie. Zij neemt het voorzitterschap over van Pieter Verhoeve,...

burgemeester van Oudewater. De Oude Hollandse Waterlinie behoort tot het cultureel erfgoed. In het rampjaar 1672 werd Nederland van alle kanten aangevallen. Door het gebied tussen Muiden aan de Zuiderzee tot Woudrichem in Noord-Brabant onder water te zetten, werd de invasie gestopt. Dat gebied wordt tegenwoordig de waterlinie genoemd. Over drie jaar bestaat de linie 350 jaar. Dat wordt  met verschillende jubileumactiviteiten worden gevierd. Zo komen er onder meer exposities in grote landelijke musea, festivals, theater- en muziekvoorstellingen en nagespeelde veld- en zeeslagen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties