Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Woonlasten Woerden stijgen met 4,1 procent

Logo belasting envolopDe woonlasten voor meerpersoonshuishoudens in Woerden gaan dit jaar met 4,1 procent omhoog en komen uit op 747 euro. Dat is aanzienlijk meer dan de verwachte...

inflatie van 2,4 procent. De gemiddelde stijging in Nederland is 3,4 procent. Dat blijkt uit cijfers van de Vereniging Eigen Huis die de tarieven voor onroerendezaakbelasting, rioolheffing en afvalstoffenheffing van alle gemeenten op een rijtje heeft gezet. Ook in de omliggende gemeenten van Woerden is de toename van de woonlasten fors te noemen. In Oudewater moeten de inwoners 821 euro gaan betalen en in Montfoort 888 euro. De inwoners van Lopik moeten rekening houden met een stijging van de woonlasten naar maar liefst 951 euro. In nagenoeg alle gemeenten is de afvalstoffenheffing de voornaamste reden van de forse stijging.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties