Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Sollicitatieproject leerlingen Minkema

Logo Minkema College 1 Leerlingen vmbo-kader van het Woerdense Minkema college doen mee aan het sollicitatieproject dat de school samen met de Rotaryclub Woerden organiseert.

De leerlingen schreven daarvoor een sollicitatiebrief en een cv. Komende periode leggen leden van de Rotary aan de leerlingen uit op welke punten zij moeten letten bij het solliciteren. Volgende week worden er ‘sollicitatiegesprekken’ gehouden  met de leden van de Rotary. De leerlingen krijgen feedback op de brief en de wijze waarop zij zich tijdens het gesprek hebben gepresenteerd. Zowel de brief als het gesprek tellen mee voor het examen.

10 minkema

Minkema College

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties