Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Huurdersvereniging zoekt bestuursleden

Logo Groenwest WonenHuurdersvereniging Weidelanden in De Ronde Venen is op zoek naar enthousiaste mensen die het bestuur komen versterken en een verbindende rol kunnen vervullen.

De vereniging komt op voor de belangen van de huurders van woningcorporatie GroenWest. Volgens waarnemend voorzitter Jan Peltenburg heeft de huurdersvereniging een invloedrijke rol en een belangrijke taak. Sinds 2013 betalen de gezamenlijk woningcorporaties 1,7 miljard euro aan belastingen, volgend jaar waarschijnlijk 2 miljard euro. Hierdoor moest GroenWest van de twaalf maanden huur die de huurder betaalt, tot nu toe drie maanden huuropbrengst afdragen aan Den Haag. "Dat geld komt van mensen met de kleinste portemonnee en vloeit zo naar de Haagse schatkist", vertelt Peltenburg. Een huurdersorganisatie in Utrecht heeft hiertegen een petitie opgesteld en gericht aan de Tweede Kamer. Deze petitie is door het bestuur van Weidelanden ondersteund.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties