Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Ouderenbond ANBO wil oplossing terugvordering AOW-toeslag

Logo ANBO 1Ouderenbond ANBO uit Woerden wil dat er een oplossing komt voor de terugvordering van de AOW-toeslag door pensioenfonds ABP. Door een fout in de communicatie tussen de sociale...

Verzekeringsbank en het pensioenfonds worden volgens de ANBO honderden deelnemers van het ABP ineens geconfronteerd met een terugvordering. Het zou gaan om bedragen variërend van 9.000 tot 12.000 euro. De toeslagen zijn onterecht uitgekeerd en worden nu door het ABP terug gevorderd. Volgens de ANBO hebben de meeste mensen het geld ter goeder trouw aangenomen en zien ze geen kans dat ineens terug te betalen. De ouderenbond uit Woerden zegt snel met het ABP om tafel te willen om het probleem op te lossen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties