Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Prijzen carnavalsoptocht

Logo KwakbollenAfgelopen zaterdag had de jury, bestaande uit Verdienstelijk Harmelenaren, het bij de carnavalsoptocht van carnavalsvereniging De Kwakbollen in Harmelen...

nog veel moeilijker dan in de jaren ervoor met het bepalen wie er als prijswinnaars uit de bus kwamen.

Weer waren de praalwagens en de loopgroepen in de stoet mooier en vooral hoger dan in voorgaande edities. Het bleek bovendien ook nog een hele toer om de wagens door de nauwe bocht bij de brug midden in het dorp te sturen.

De prijzen werden als volgt verdeeld: de eerste prijs voor de praalwagens van de scholen ging naar de St. Bavoschool met Maja de Bij. De praalwagen Belle’s Angels van Paspesies kreeg bij de senioren de eerste prijs. De Rollinies van buiten Harmelen vielen ook in de smaak en kregen met hun ode aan het kaartspel de eerste prijs. Bij de loopgroepen snoepte de groep BOES met ‘Meer blauw op straat’ de eerste prijs weg.

Burgemeester Molkenboer kan tot Aswoensdag (6 maart) op zijn lauweren rusten, want de 44e prins Dagobert heeft, nadat hij de stadssleutel kreeg overhandigd, de macht in handen.

 

1234

Cvv De Kwakbollen

 

 

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties