Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Inwonersbelangen wil Westelijke randweg met bedrijventerrein

Logo Inwonersbelangen Inwonersbelangen wil dat het nieuwe bedrijventerrein dat B&W van Woerden willen aanleggen, langs de westelijke randweg komt. De partij is een  ...

petitie gestart onder de naam 'westelijke randweg nu'. Hendrie van Assem verwijst in RPL Actueel naar de verkiezingsuitslag van maart vorig jaar toen politieke partijen volgens hem beloofden de westelijke randweg aan te zullen leggen. Hij noemt het onbegrijpelijk dat het college nu eerst gaat kijken naar een brug over de Rijn ter hoogte van de Gildeweg in plaats van bij de rioolzuivering.

Van de plannen om een weg aan te leggen die op de Molendijk in Nieuwerbrug aansluit, verwacht Van Assem geen voordelen voor Woerden. Hij denkt dat de aanleg van een bedrijventerrein grenzend aan de westelijke randweg ook zorgt voor een goede bereikbaarheid van het terrein.


Foto: RPL Woerden - Hendrie van Assem in RPL Actueel

10 randweg

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties