Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Drijvende toiletten op Nieuwkoopse Plassen

Logo WCOm de recreatie en het watertoerisme te bevorderen gaat de gemeente Nieuwkoop drijvende toiletten plaatsen op de Nieuwkoopse Plassen. Voor vaartochten wordt in  ...

toenemende mate gebruik gemaakt van een eigen- of gehuurde sloep, waardoor ook de behoefte aan schone openbare toiletvoorzieningen toeneemt.

Gebruikersbelang Plassengebied Nieuwkoop (GPN) heeft samen met de gemeente Nieuwkoop het initiatief genomen om een pilot voor drijvende toiletten te realiseren. Het complete toiletgebouw is in de werkplaats gebouwd en wordt daarna naar de aangewezen locatie vervoerd, dat beperkt de bouwkosten aanzienlijk. De drijvende toiletten zijn verplaatsbaar, zodat ze ook bij grote evenementen ingezet kunnen worden.

Na een proefperiode wil men nog eens vier drijvende toiletten voor de Nieuwkoopse Plassen laten bouwen. Gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, Han Weber, zal a.s. woensdag het eerste drijvende toilet ten doop houden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties