Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Onderzoek naar waterstof Schilderskwartier

Logo VVD WoerdenDe VVD-fractie heeft aan het college van B&W van Woerden vragen gesteld over het toegezegde onafhankelijk onderzoek naar de mogelijkheden van het gebruik van waterstof ...

in het Schilderskwartier. Eind vorig jaar is door de gemeenteraad een motie aangenomen waarin het college verzocht werd te onderzoeken hoe nieuwe technieken en innovaties, zoals verwarming door waterstof, kunnen worden toegepast in de Woerdense wijken en dorpskernen.

De VVD-fractie wil weten welke stappen er inmiddels zijn ondernomen om dat onderzoek uit te voeren, door wie en hoe de klankbordgroep Schilderskwartier Aardgasvrij en de bewoners bij dit proces worden betrokken. Verder is gevraagd op welke termijn het onderzoek wordt opgeleverd, ook wanneer de raad geïnformeerd wordt over de resultaten en de vervolgstappen die naar aanleiding van het onderzoek worden gezet.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties