Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Burgemeester stuurt brief aan nieuwe kiezers

Logo Pieter VerhoeveBurgemeester Pieter Verhoeve van Oudewater heeft alle inwoners van zijn gemeente die deze maand voor het eerst hun stem mogen uitbrengen, een brief gestuurd.

In de brief die bij 132 mensen op de deurmat viel, feliciteert Verhoeve de jonge Oudewaternaren met hun stemrecht. Ook legt hij ze uit hoe het zit met de stempas, het identiteitsbewijs en het stemmen bij volmacht. Samen met de brief kregen de 132 inwoners van het heksenstadje een verkiezingskrant. Daarin staat wat provincies en waterschappen precies doen. Verder wordt in de krant uitgelegd hoe het er in een stembureau aan toe gaat.

Foto: Gemeente Oudewater

10 verkiezingen

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties