Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Woerdenaren lopen mee in klimaatmars

Logo duurzaam woerdenVolgende week loopt in Amsterdam een groep Woerdenaren mee in de klimaatmars. Dat gebeurt op initiatief van het platform Duurzaam Woerden. Doel van de mars is aandacht te vragen ...

voor betere klimaatmaatregelen. De organisatie van de mars in de hoofdstad ligt bij Milieudefensie. Die organisatie zegt een veilige toekomst voor de volwassenen van nu en hun kinderen te willen. Milieudefensie roept de regering op te kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers, werknemers en boeren. De landelijke milieu-organisatie vindt dat vooral de grote vervuilers moeten betalen.

Het platform Duurzaam Woerden vraagt belangstellenden zich via haar website aan te melden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties