Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Catharinakerk in Utrecht blijft open

Log Catharinakerk UtrechtDe plannen om de Catharinakerk aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht te sluiten, zijn van de baan. Het voornemen van het katholieke parochiebestuur, bedoeld als bezuinigingsmaatregel, ...

stuitte op veel verzet vanuit de kerkgemeenschap. Aartsbisschop Eijk heeft daarom samen met de Utrechtse gezamenlijke parochies besloten de kerk open te houden.

Ook is besloten dat de kathedrale functie van de Catharinakerk behouden moet blijven. Dat wil zeggen, dat de Catharinakerk de thuiskerk van de aartsbisschop blijft en dat hier ook in de toekomst nieuwe priesters gewijd zullen worden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties