Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Onafhankelijke verslaggeving in Oudewater onder druk

Logo Gemeente OudewaterOnafhankelijke politieke verslaggeving in Oudewater staat onder druk. Dat zegt Trudy Scherpenzeel, journalist van IJsselbode en presentator bij lokale omroep Midland FM.

B&W van Oudewater zijn van plan om een journalist aan te stellen die voor de gemeente Oudewater op de gemeentepagina van de IJsselbode een verslag gaat schrijven van de raadsvergaderingen. Die journalist is volgens het college onafhankelijk, maar Scherpenzeel twijfelt daar aan omdat de journalist onder de griffier gaat vallen.

Scherpenzeel schrijft zelf ook wekelijks een verslag van de vergaderingen. Ze overweegt daarmee te stoppen omdat er anders wekelijks twee verslagen over dezelfde vergadering in de krant komen. Maandagavond 4 maart praat de gemeenteraad van Oudewater over het plan.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties